Interesse aan wat gezelligheid aan de eettafel


Deze maand is mijn salaris iets te snel de deur uit gevlogen waardoor ik de laatste week van deze maand toch een beetje in de problemen kom! Dus nu is mijn vraag: ‘welke vrouw (30-55 jaar) in de buurt van Rotterdam heeft er deze week een plekje vrij voor mij aan de eettafel?’ Buiten dat het gezellig is een hapje te eten met andere mensen snap ik dat niet voor niets de zon opgaat en jij hier ook wel een bepaalde vergoeding voor wilt! Interesse in wat gezelligheid aan de eettafel? Stuur me wanneer ik kan aanschuiven, wat informatie over jezelf en natuurlijk belangrijk, wat de pot schaft! Uiteraard hoor ik ook graag van jou wat je als “tegenprestatie” verwacht voor het eten! Maar wie ben ik? Ik ben een 28 jarige, slanke man uit Rotterdam, heb een flinke baard en heb tatoeages. Ik ben goed geschapen, heb een lang uithoudingsvermogen en kan erg goed vingeren/beffen!  (Na wat mailverkeer kan ik een foto sturen) Wie weet tot van de week aan de eettafel!